Plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Livrare

Tarife livrare
GRATUIT daca valoarea totala a comenzii depaseste 250 RON;
15 RON – pentru livrari oriunde in tara prin CARGUS CURIER, indiferent de localitate.

Produsele dvs. vor fi livrate prin curier rapid, in 24 de ore. Termenul de 24 de ore este valabil pentru comenzile inregistrate pana in orele 12.00.

Comenzile platite online au prioritate fata de comenzile cu plata ramburs.

Pentru comenzile efectuate dupa ora 12.00, termenul de livrare este de 48 de ore.

Dupa plasarea comenzii veti primi confirmarea acesteia pe adresa de email furnizata. Va rugam sa verificati si in folderul SPAM daca nu primiti emailul in inbox (mai ales daca folositi o adresa de email de la YAHOO).

Livrăm exclusiv către clienți persoane fizice, persoane juridice, PFA, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiate numai la adrese de pe teritoriul României. Cu ocazia livrării, este obligatoriu ca o persoană majoră să semneze pentru toate produsele expediate.

În zilele de sâmbătă, duminică nu se fac livrări. Rețineți faptul că, în anumite situații, mai ales în perioada sărbătorilor, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente nouă. Întârzierea livrării nu se va datora acțiunilor sau inacțiunilor noastre, ci unui eveniment exterior nouă, situație în care sunteți de acord să nu solicitați atragerea, în nicio circumstanță, a răspunderii noastre.

Retur

Consumatorul are dreptul de a returna produsele, în termen de 15 zile calendaristice, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Costurile directe de returnare a produselor cad în sarcina consumatorului.

​Te rugăm să ţii cont de faptul că trebuie să ne returnezi produsul nedeteriorat prin curier. Dupa ce am primit produsul o sa emitem factura storno si vom trimite banii in contul dvs in maxim 24 ore.

Adresa de retur este: Sc ZAMAC BIJU SRL, str. Avram Iancu, nr. 29, Sibiu, cod postal 550183, tel 0722447939.

Îţi multumim!

În cazul în care întâmpinai probleme la un produs achizitionat de la noi, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: [email protected].