Toate produsele comercializate de catre ZamacBiju dispun de garantie conform legilor in vigoare din Romania, 449 art. 16 din 2003. Termenul de garantie al produselor este de 30 zile.

Conditii de garantie:

In perioada de garantie produsele care s-au defectat in urma unor vicii de material sau de fabricatie se repara sau se inlocuiesc dupa caz. ZamacBiju isi asuma expertiza, repararea si/sau inlocuirea gratuita a produselor defecte. Produsele care nu pot fi reparate vor fi inlocuite de catre ZamacBiju. In cazul in care modelul respectiv nu se mai comercializeaza, produsul va fi inlocuit cu un alt produs similar, cu aplicarea diferentei de pret sau se va storna la cererea clientului. Costul transportului catre ZamacBiju va fi suportat de catre client, iar returnarea produsului de catre ZamacBiju .

Produsele achizitionate nu reprezinta obiectul garantiei in urmatoarele situatii:

1. Daca produsele prezinta defectiuni sau deteriorari cauzate de lichide, daca sunt obiecte/materiale straine pe suprafata produselor, daca exista arsuri provocate din cauza utilizarii necorespunzatoare a produsului.

2. Nerespectarea de catre utilizator a conditiilor de manipulare, transport, depozitare, utilizare si intretinere prevazute de catre producator.

3. Deteriorarile fizice estetice (rupturi, zgarieturi) nu reprezinta obiectul garantiei.

RETURUL PRODUSELOR

Potrivit OUG 34/2014, dacă sunteți consumator (persoana fizică) aveți dreptul de vă retrage din contract, fără vreun motiv anume,  în termen de 14 zile din ziua în care dumneavoastră sau o terță parte mandatată de dumneavoastră, alta decât transportatorul, a intrat în posesia fizică a produselor.

IMPORTANT! Din motive de igiena, nu se accepta returul produsele care prezinta urme de utilizare, probare, modificari fizice, zgarieturi, rupturi sau miros de parfum.

Veți returna produsele și veți primi banii înapoi, însă costurile cu transportul vor fi suportate de dumneavoastră. Banii vor fi returnați în maxim 14 de la data la care suntem informați cu privire la decizia de retragere.  Ne puteți furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, o altă metodă de rambursare.

Atat produsele returnate, cat si ambalajul lor (cutiile/plicuri/etichete) trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a refuza primirea si de a-l expedia inapoi clientului pe cheltuiala acestuia.